Selecteer een pagina

“Hoe overleef ik alles wat ik niemand vertel?” komt naar het theater!

Rosa is vijfentwintig en zit midden in een stevige quarterlife crisis. Haar leven is helemaal anders gelopen dan dat ze dacht. Haar moeder is overleden, ze woont nog thuis, heeft geen diploma, geen inkomsten, geen rela en met Tinder is ze helemaal klaar. Ze voelt zich down en eenzaam.  Ze herstelt het contact met haar hartsvrienden Esther en Jonas en samen besluiten ze naar Portugal te gaan, om daar Joya op te gaan zoeken. Hun missie? Zichzelf te (her)ontdekken en hun prik terug te vinden.

Foto: Annemieke van der Togt

[VIDEO] Francine Oomen kondigt nieuwe musical aan

Schrijf je in en maak kans op twee premièrekaarten

Hoe overleef ik alles wat ik niemand vertel? is te zien vanaf september 2025. De producent gaat in 2024 op zoek naar de hoofdrollen van Rosa, Jonas en Esther. De landelijke première is gepland op zondag 14 september 2025 om 14.30 in het nieuwe Theater aan de Parade in ’s-Hertogenbosch. De speelperiode wordt afgesloten in het DeLaMar Theater in Amsterdam. De rest van de tournee wordt later bekend gemaakt.

 

Algemene e-mails aangaande de musicalproductie van “Hoe overleef ik alles wat ik niemand vertel?” kunnen worden gestuurd naar info@millenniumentertainment.nl.